Bericht versturen
Hunan GCE Technology Co.,Ltd
producten
nieuws
Huis >

China Hunan GCE Technology Co.,Ltd Company News

GCE High Voltage BMS innoveert om te gedijen te midden van een toenemende prijsstrijd voor lithiumbatterijen

De toenemende concurrentie en de aanzienlijke prijsdaling van lithiumbatterijcellen hebben een reeks gevolgen voor de verkoop en de markt van hoogspannings-lithiumbatterijenbatterijbeheersystemen(BMSDe resultaten van deze studie zijn gebaseerd op een analyse van de effecten van de energie-efficiëntie op de elektriciteitsvoorziening.   Kostenimplicaties voorBMS: Aangezien de prijs van batterijcellen blijft dalen, is deBMSDit zorgt voor kostengerelateerde druk op de verkoop en de markt van batterijen.BMS.   Invloed op het verkoopvolume: prijsoorlogen leiden vaak tot een daling van de batterijprijzen, waardoor meer eindgebruikers toegang krijgen tot kosteneffectieve energieopslag- en UPS-systemen.Dit kan leiden tot een toegenomen vraag naarBMS.Het kan echter ook lage kwaliteit, goedkope BMS-opties op de markt brengen, wat gevolgen heeft voor de verkoop van kwalitatief hoogwaardigeBMS.   Versterkte concurrentie op de markt: de concurrentie die voortvloeit uit de prijsoorlogen over batterijcellen kan deBMSOm een concurrentievoordeel te behouden,BMSleveranciers moeten de prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid van hun producten voortdurend verbeteren en tegelijkertijd de kosten verlagen.met de uitfasering van minder concurrerende bedrijven.   Technologische vooruitgang en investeringen in O&O: Om voorop te blijven in de concurrerende marktBMSIn de eerste plaats moeten de leveranciers continu investeren in technologisch onderzoek en ontwikkeling, waardoor de prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid van de producten worden verbeterd.BMSDe Commissie heeft de Commissie verzocht om een verslag uit te brengen over de resultaten van de evaluatie van de resultaten van het onderzoek.   In het kader van het programma voor de verbetering van de kwaliteit van de batterij wordt een aantal maatregelen getroffen om de kwaliteit van de batterij te verbeteren.energieopslagenUPSDaarom zijn sommige eindgebruikers geneigd zich te verplaatsen naar goedkopere oplossingen in plaats van zich uitsluitend te concentreren op hoogwaardige en efficiënte oplossingen.BMSde producten.   Samenvattend hebben de intense concurrentie en de dalende prijzen van batterijcellen de verkoop en de markt van hoogspannings-lithiumbatterijen beïnvloed.BMSin toepassingen zoals:energieopslag en UPS.Dit vereist proactieve maatregelen vanBMSleveranciers om de concurrentie op de markt aan te pakken, de prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid van de producten voortdurend te verbeteren en op de evolutie van de behoeften van de eindgebruiker en de marktdynamiek te letten.   GCE High Voltage BMS ((Systeem voor het beheer van batterijen), als marktleider, onderscheidt zich door haar productprestaties, betrouwbaarheid en veiligheid consequent te verbeteren, waardoor haar voortdurende succes in het uitdagende marktlandschap wordt gewaarborgd.

2023

09/18

Het versterken van energieopslagoplossingen en UPS-lithiumbatterijen

Inleiding Hunan GCE High Voltage BMS: Empowering Energy Storage Solutions en UPS Lithium Batteries   Bent u op zoek naar een betrouwbaar en efficiënt hoogspanningsbatterijbeheersysteem (BMS) voor uw energieopslagbehoeften?de marktleider in geavanceerde BMS-technologie. Onze hoogspannings-BMS is speciaal ontworpen om de prestaties en levensduur van lithiumbatterijen, inclusief Lifepo4-batterijen, in energieopslagsystemen en UPS-toepassingen te optimaliseren.Met onze geavanceerde BMS, kunt u een reeks voordelen en voordelen ontgrendelen: 1Verbeterde batterijprestaties: onze BMS zorgt voor nauwkeurige monitoring en controle van batterijparameters, zoals spanning, stroom en temperatuur.verhoogde efficiëntie, en een langere levensduur van de batterij.   2Veiligheid en betrouwbaarheid: Veiligheid is onze hoogste prioriteit.en warmtebeheerDit zorgt voor de veiligheid en betrouwbaarheid van uw energieopslag.   3. Intelligent energiebeheer: Ons BMS maakt gebruik van intelligente algoritmen om het energieverbruik te optimaliseren en het opladen en ontladen van individuele batterijcellen in evenwicht te brengen.Dit verbetert de algehele efficiëntie van het systeem en maximaliseert de energieopslagcapaciteit.   4. Realtime Monitoring en Diagnostics: Met onze hoogspannings BMS, krijgt u toegang tot realtime monitoring en diagnostics van uw batterij systeem. Dit maakt proactief onderhoud mogelijk,vroegtijdige foutdetectie, en snelle probleemoplossing, het minimaliseren van downtime en het maximaliseren van de systeemprestaties.   5Scalabiliteit en flexibiliteit: Ons BMS is ontworpen om schaalbaar te zijn en kan verschillende systeemgroottes en -configuraties aan.Of u nu een klein energieopslagsysteem voor woningen of een grootschalige industriële toepassing heeft, kan ons BMS op uw specifieke behoeften worden afgestemd.   Werk vandaag samen met Hunan GCE High Voltage BMS en ervaar de kracht van geavanceerde batterijbeheertechnologie.Ontgrendel het volledige potentieel van uw energieopslagoplossingen en UPS lithiumbatterijen met onze betrouwbare, veilig en intelligent BMS. Neem nu contact met ons op om meer te weten te komen over ons hoogspannings BMS en hoe het een revolutie kan veroorzaken in uw energieopslagsystemen.Laten we een duurzame en efficiënte toekomst vormgeven, aangedreven door geavanceerde BMS-technologie.

2023

09/08

De mening van ChatGPT over BMS

Het raadplegen verandert, herzien mijn eerste interactie met ChatGPT het resultaat, hoort het beginpunt:mijn vraag:hoe te om ontwerp voor Batterijbeheersysteem voor de Opslag van de Hoogspanningsenergie te beginnen?antwoord:hoe te om ontwerp voor Batterijbeheersysteem voor het ontwerp van StorageTo van de Hoogspanningsenergie te beginnen een Batterijbeheersysteem (BMS) voor een de opslagsysteem van de hoogspanningsenergie, zijn er verscheidene zeer belangrijke te overwegen stappen:Bepaal de systeemvereisten: Bepaal de specifieke eisen ten aanzien van BMS, met inbegrip van het type en de grootte van de batterijen, de werkende voltage en temperatuurwaaier, het gewenste niveau van controle en controle, en om het even welke veiligheid of regelgevende vereisten.Selecteer de aangewezen componenten: Kies de aangewezen componenten voor BMS, met inbegrip van de batterijcellen, controle en controle ICs, communicatie interfaces, en andere noodzakelijke componenten zoals voltage en temperatuursensoren.Ontwerp de systeemarchitectuur: Ontwerp de algemene systeemarchitectuur, met inbegrip van de communicatie en de machtsdistributie tussen de verschillende componenten.Ontwikkel het controlealgoritme: Ontwikkel het controlealgoritme dat zal worden gebruikt om de staat van de batterij van last, voltage, temperatuur, en andere parameters te controleren en te beheersen.Voer het testen en bevestiging uit: Test en bevestig BMS om ervoor te zorgen dat het aan alle systeemvereisten voldoet en dat het behoorlijk functioneert.Voer veiligheidseigenschappen uit: Voer veiligheidseigenschappen zoals overvoltage, te sterke intensiteit, en over--temperatuurbescherming uit.Optimaliseer en raffineer het ontwerp: Optimaliseer en raffineer zonodig het ontwerp om prestaties, betrouwbaarheid, en algemene functionaliteit van BMS te verbeteren. Het is belangrijk om in mening te houden dat het ontwerp van een BMS een complex proces is dat deskundigheid inzake elektro en elektronische techniek, evenals kennis van batterijsystemen en controlealgoritmen vereist. Het heeft geadviseerd om naar hulp van een ervaren ingenieur of een advies bureau te streven dat zich in BMS-ontwerp specialiseert.-Overzicht: Het indrukwekkende antwoord, liet me uw eerste ervaringen met dergelijke op kennis gebaseerde AI en hieronder commentaar kennen. 

2023

02/16

Verschil tussen een poweraccu en een energieopslagaccu!

Wat is het verschil tussen een machtsbatterij en een energieaccu? Hoe te tussen een machtsbatterij en een energieaccu onderscheid te makenAls de batterijen volgens toepassingsscenario's geclassificeerd zijn, kunnen zij in drie categorieën worden verdeeld: consument-rang batterijen, machtsbatterijen, en energieaccu's. Zo wat is het verschil tussen machtsbatterijen en energieaccu's? De specifieke inhoud is als volgt: 1. Verschillende toepassingsscenario's De machtsbatterijen worden hoofdzakelijk gebruikt in voertuigen zoals nieuwe energievoertuigen, elektrische fietsen, en elektrische treinen, terwijl de energieaccu's meestal als batterijen voor duurzame energie zoals zonnemacht, windenergie, en waterkracht worden gebruikt.   2. De het levenscyclus is verschillend Onder de huidige batterijen van de heersende stromingsmacht, is het leven van ternaire lithiumbatterijen over het algemeen 1200 last en lossingscycli, en dat van het fosfaatbatterijen van het lithiumijzer is 2000 keer. De energieaccu's hebben hogere vereisten voor het cyclusleven toe te schrijven aan frequentere last en lossing. , wordt het leven van de algemene energieaccu vereist om last 3500-5000 en lossingscycli te zijn.   3. Verschillend volume De machtsbatterijen worden meestal gebruikt in nieuwe energievoertuigen. Het volume van een batterij is gelijkwaardig aan dozijn of twintig grote samen gestapelde tapijten, terwijl de energieaccu's over het algemeen samengesteld uit veelvoudige batterijmodules zijn om een grote module te vormen, en dan samengesteld uit vele grote modules. Het volume is dicht aan de energieaccu van een container.   4. Verschillende kostenstructuren In het systeem van de energieaccu, geven de kosten van de batterijrekeningen voor 60%, de kosten van de de omschakelaarsrekeningen van de energieopslag voor 20%, de rekeningen van het energiebeheersysteem voor 10%, en de Hoogspanning BMS (batterijbeheersysteem) van 5% rekenschap. In de machtsbatterij, zijn de kosten van batterijcellen alleen rekeningen voor zo hoog zoals 80%, en het blijven 20% BMS (batterijbeheersystemen), structurele delen, hulpmaterialen, enz.   Zoals voor hoe te tussen machtsbatterijen en energieaccu's onderscheid te maken, de gemakkelijkste manier is het doel van de batterijen te bekijken. Momenteel, worden de machtsbatterijen meestal gebruikt als krachtbron van nieuwe energievoertuigen, terwijl de energieaccu's fundamenteel slechts in zonnekrachtcentrales en windenergieposten kunnen worden gebruikt. , kunnen de waterkrachtcentrales en andere plaatsen worden gevonden.   Hoogspanningsbms/solar BESS BMS/Lithium BMS/Battery BMS/Lifepo4 BMS/Overall Oplossing BMS/OEM UPS BMS/ESS Geïntegreerde BMS/768V UPS BMS/Home BESS BMS/Lifepo4&NMC    

2022

12/07

Wat is de functie van GBS?

Wat is de functie van BMS? Een batterijbeheersysteem (BMS) is om het even welk elektronisch systeem dat een navulbare batterij (cel of batterijpak), zoals door de batterij tegen het werken buiten zijn veilig werkend gebied, de controle van zijn staat, het berekenen van secundaire gegevens, het rapporteren dat gegevens, het beheersen van zijn milieu, het voor authentiek verklaren van het en/of het in evenwicht brengen van het te beschermen leidt.   Een batterijpak samen met een batterijbeheersysteem wordt gebouwd met een externe communicatiegegevensbus is een slim batterijpak dat. Een slim batterijpak moet door een slimme batterijlader worden geladen.   Bescherming Een BMS kan zijn batterij beschermen door het te verhinderen buiten zijn veilig werkend gebied, zoals te werken: Het overbelasten Over--lost Te sterke intensiteit tijdens het laden Te sterke intensiteit tijdens lossing Overvoltage tijdens vooral belangrijk laden, voor lead-acid, Li-Ionen en LiFePO4-cellen Onder-voltage tijdens lossen, vooral belangrijk voor Li-Ion en LiFePO4-cellen Over--temperatuur Het laden terwijl onder lage temperatuur Overdruk (NiMH-batterijen) Grondfout of lekkage huidige opsporing (systeem die dat de hoogspanningsbatterij elektrisch losgemaakt van om het even welk geleidend touchable voorwerp om als voertuiglichaam controleren) is te gebruiken BMS kan verhinderen verrichting buiten het veilige werkende gebied van de batterij door: Met inbegrip van een interne schakelaar (zoals een relais of mosfet) die wordt geopend als de batterij buiten zijn veilig werkend gebied in werking wordt gesteld Verzoekend om de apparaten waaraan de batterij wordt aangesloten om of zelfs op te houden gebruikend of ladend de batterij te verminderen. Actief controlerend het milieu, zoals door verwarmers, ventilators, airconditioning of het vloeibare koelen  Het in evenwicht brengen om de capaciteit van de batterij te maximaliseren, en gelokaliseerde onder-laadt of het overbelasten te verhinderen kan BMS actief ervoor zorgen dat alle cellen die de batterij samenstellen bij hetzelfde voltage of de Staat van Last, door het in evenwicht brengen worden gehouden. BMS kan in evenwicht brengen de cellen door: Verspillend energie van de meest geladen cellen door hen met een lading (zoals door passieve regelgevers) te verbinden Het schuifelen energie van de meest geladen cellen aan de minste geladen cellen (stabilisatoren) Het verminderen van de het laden stroom tot voldoende laag die niet volledig zal beschadigen laadde cellen, terwijl minder geladen cellen kunnen blijven laden (is niet op de cellen van de Lithiumchemie) van toepassing  Batterijverbinding om kring te laden Een BMS kan ook een voorladingssysteem kenmerken die een veilige manier toestaan om de batterij aan verschillende ladingen aan te sluiten en de bovenmatige toevloedstromen elimineren om condensatoren te laden. De verbinding aan ladingen wordt normaal gecontroleerd door elektromagnetische relais genoemd schakelaars. De voorladingskring kan één van beide die machtsweerstanden zijn in reeks aan de ladingen worden verbonden tot de condensatoren worden geladen. Alternatief, kan een geschakelde die wijzevoeding tegelijkertijd met ladingen wordt verbonden worden gebruikt om het voltage van de ladingskring tot een niveau dicht genoeg aan batterijvoltage te laden toestaan sluitend de schakelaars tussen batterij en ladingskring. Een BMS kan een kring hebben die kan controleren of een relais reeds gesloten alvorens (wegens lassen bijvoorbeeld) om toevloedstromen voor te laden te verhinderen om voor te komen is.  Mededeling Het centrale controlemechanisme van een BMS communiceert intern met zijn hardware die op een celniveau werken, of uiterlijk met hardware op hoog niveau zoals laptops of een HMI. De externe mededeling op hoog niveau is eenvoudig en gebruikt verscheidene methodes Verschillende types van periodieke mededelingen. KAN mededelingen, per bus vervoeren in automobielmilieu's algemeen worden gebruikt dat. Verschillende types van draadloze communicaties. Het lage voltage gecentraliseerde BMSes meestal heeft geen interne mededelingen. Verdeelde of modulaire BMSes moet één of ander laag intern cel-controlemechanisme (Modulaire architectuur) of controlemechanisme-controlemechanisme (Verdeelde architectuur) mededeling gebruiken. Deze types van mededelingen zijn moeilijk, vooral voor hoogspanningssystemen. Het probleem is voltageverschuiving tussen cellen. Het eerste signaal van de celgrond kan honderden volts zijn hoger dan het andere signaal van de celgrond. Behalve softwareprotocollen, zijn er twee bekende manieren van hardwaremededeling voor voltage die systemen, optisch-isolator en draadloze communicatie verplaatsen. Een andere beperking voor interne mededelingen is het maximumaantal cellen. Voor modulaire architectuur is de meeste hardware beperkt tot maximum 255 knopen. Voor hoogspanningssystemen is de het zoeken tijd van alle cellen een andere beperking die, die minimumbussnelheden beperken en sommige hardwareopties verliezen. De kosten van modulaire systemen zijn belangrijk, omdat het met de celprijs vergelijkbaar kan zijn. De combinatie hardware en softwarebeperkingen resulteert in een paar opties voor interne mededeling: Geïsoleerde periodieke mededelingen draadloze periodieke mededelingen Om machtsbeperkingen van bestaande USB-kabels te mijden toe te schrijven aan hitte van elektrostroom, zijn de communicatie die protocollen in mobiele telefoonladers worden uitgevoerd voor het bespreken van een opgeheven voltage ontwikkeld, het wijdst gebruikt van welke de Snelle Last van Qualcomm en MediaTek-Uitdrukkelijke Pomp zijn. „VOOC“ door Oppo (ook gemerkt als „Streepjelast“ met „OnePlus“) verhoogt de stroom in plaats van voltage met het doel die hitte te verminderen in het apparaat van neer intern het omzetten van een opgeheven voltage in het eind het laden van de batterij voltage wordt veroorzaakt, dat nochtans het met bestaande USB-kabels onverenigbaar maakt en zich op speciale high-current USB-kabels met dienovereenkomstig dikkere koperdraden baseert. Meer onlangs, streeft de USB-norm van de Machtslevering naar een universeel onderhandelingsprotocol over apparaten van zelfs 240 watts.  Berekening Bovendien die, kan een BMS waarden berekenen op de onderstaande punten, worden gebaseerd zoals: [nodig citaat] Voltage: minimum en maximumcelvoltage Staat van last (Soc) of diepte van lossing (DoD), om op het lastenniveau van de batterij te wijzen Staat van gezondheid (SoH), een verscheiden-bepaalde meting van de resterende capaciteit van de batterij als % van de originele capaciteit Staat van macht (sop), de hoeveelheid macht beschikbaar voor een bepaald tijdinterval gegeven het huidige machtsgebruik, temperatuur en andere voorwaarden Staat van Veiligheid (S.O.S.) Maximumlastenstroom als grens van de lastenstroom (CCL) Maximumlossingsstroom als grens van de lossingsstroom (DCL) Energie [kWu] sinds laatste last of lastencyclus die wordt geleverd Interne impedantie van een cel (om open kringsvoltage te bepalen) Geleverd of opgeslagen last [Ah] (soms wordt deze eigenschap genoemd Coulombteller) Totale die energie sinds eerste gebruik wordt geleverd Totale werkende tijd sinds eerste gebruik Totaal aantal cycli Temperatuur Controle Koelmiddelenstroom voor lucht of vloeistof gekoelde batterijen  Monitor Een BMS kan de staat van de batterij controleren zoals die door diverse punten, wordt vertegenwoordigd zoals: Voltage: totaal voltage, voltages van individuele cellen, of voltage van periodieke kranen Temperatuur: gemiddelde temperatuur, de temperatuur van de koelmiddelenopname, de temperatuur van de koelmiddelenoutput, of temperaturen van individuele cellen Koelmiddelenstroom: voor vloeistof gekoelde batterijen Stroom: stroom in of uit de batterij Gezondheid van individuele cellen Staat van saldo van cellen

2022

11/29

Is het van de lithiumbatterij mosfet en van BMS batterijbeheersysteem hetzelfde ding?

Is het van de lithiumbatterij mosfet en van BMS batterijbeheersysteem hetzelfde ding?     1.What is het lithium batterijmosfet?         Tijdens het gebruik van lithium en batterijen die, kunnen, de interne batterij veranderen, waarbij overbelasten de onder bepaalde voorwaarden overdischarging de prestaties en het leven van de batterij worden beïnvloed. De strenge gevallen kunnen zelfs exploderen. De functie van mosfet van de lithiumbatterij is de batterij te beschermen. In de meeste gevallen, moet de batterij van het machtslithium samen met mosfet worden gebruikt om de veiligheid en de betrouwbaarheid van het gehele systeem te verzekeren.   De belangrijkste functie van mosfet van de lithiumbatterij   1. De functie van de overbelastingsbescherming: Het betekent ophouden ladend wanneer een bepaald voltage wordt bereikt. 2. De functie van de over--lossingsbescherming: De functie van de over--lossingsbescherming is op te houden lossend aan de lading wanneer het batterijvoltage laag wordt. 3. De functie van de te sterke intensiteitbescherming: einde die de lading lossen wanneer hoog het verbruiken van stroom. Het doel van deze functie is de batterij en MOS buis te beschermen om de veiligheid van de batterij in de arbeidsvoorwaarde te verzekeren. 4. De functie van de kort:sluitenbescherming: Het is de kern van de beschermingsspaander.   2.What is BMS batterijbeheersysteem?         BMS-het batterijsysteem, algemeen als batterijkindermeisje of batterijhuishoudster wordt bekend, wordt hoofdzakelijk gebruikt om elke batterijcel te leiden en te handhaven, batterijoverbelasting te verhinderen en overdischarge, levensduur batterij intelligent uit te breiden en batterijstatus te controleren die.     Functies van BMS-batterijbeheersysteem   1 Meting、 van batterij eindvoltage energiebalans 2、 tussen enige cellen Meting 3、 van het totale voltage van het batterijpak Meting 4、 van de totale stroom van het batterijpak 5 Soc-、 berekening: het schatten van het resterende vermogen van de machtsbatterij Dynamisch toezicht 6、 op de het werk status van het pak van de machtsbatterij: verhinder de batterij het overbelasten of overdischarging. 7、 gegevensvertoning In real time 8、 Gegevensopname en analyse: handhaaf de betrouwbaarheid en de efficiency van de gehele werking op batterijen 9、 communicatienetwerkfunctie.   3.The verschil tussen Li-Ionen van batterijmosfet en BMS batterijbeheersysteem   BMS-het batterijbeheersysteem en Li-Ionenmosfet van de batterijbescherming zijn allebei de paraplu van Li-Ionenbatterij, maar BMS-het beheersysteem is gelijkwaardig aan de hersenen van Li-Ionenbatterij, intelligenter, editable en uitgerust met de software van het batterijbeheer. Mosfet is origineel IC MOS plus sommige weerstanden en condensatoren, wat hardwarebescherming is. Vergeleken met Mosfet, BMS-is het batterijbeheersysteem gemakkelijker te werken en meer convenient.BMS-batterijbeheersysteem is belangrijk om de veiligheid van elektrische voertuigen, het laden postmateriaal en personeel te verzekeren.

2022

08/10

1 2 3