Bericht versturen
Hunan GCE Technology Co.,Ltd
producten
nieuws
Huis > nieuws >
Company News About Hoe te om een van de de Energieopslag van 50kWh het Lithiumbatterij Met hoog voltage met GCE BMS te assembleren?
Evenementen
Contacten
Contacten: Mr. Jeffrey
Fax: 86-731-86187065
Contact nu
Post ons

Hoe te om een van de de Energieopslag van 50kWh het Lithiumbatterij Met hoog voltage met GCE BMS te assembleren?

2023-06-06
Latest company news about Hoe te om een van de de Energieopslag van 50kWh het Lithiumbatterij Met hoog voltage met GCE BMS te assembleren?

Als u een krachtig systeem van de energieopslag met 50kWh-het fosfaatbatterijen van het lithiumijzer wilt opbouwen, BMS van GCE en het batterijbeheersysteem kunnen met hoog voltage (BMS) helpen. Met GCE BMS, kunt u de batterijprestaties, met inbegrip van capaciteit, voltage, en temperatuur gemakkelijk controleren en beheren, om de veiligheid en de levensduur van het batterijpak te verzekeren.

Om een 50kWh-systeem van de energieopslag te assembleren, kunt u de modules van de het lithiumbatterij van GCE gebruiken en hen verbinden in reeks en parallel om het gewenste voltage en de capaciteit te bereiken. Dan, installeer BMS met hoog voltage van GCE om de batterijprestaties te beheren en het te verbinden met de van de energieopslag het controlesysteem van het systeem controle en.

Met beheersysteem van de de energieaccu van GCE het uitvoerige en betrouwbare, kunt u een krachtig en veilig systeem van de energieopslag voor diverse toepassingen, met inbegrip van zonne-energieopslag, de opslag van de windenergie, en net-schaal energieopslag opbouwen.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Y3Cix6zDYAQ

 

Contact bruceliu@hngce.com voor meer informatie. Dank.