Bericht versturen
Hunan GCE Technology Co.,Ltd
producten
nieuws
Huis > nieuws >
Company News About Hoe kies ik een geschikt GCE-High Voltage BMS voor een batterijsysteem van 100 kWh?
Evenementen
Contacten
Contacten: Mr. Jeffrey
Fax: 86-731-86187065
Contact nu
Post ons

Hoe kies ik een geschikt GCE-High Voltage BMS voor een batterijsysteem van 100 kWh?

2023-10-11
Latest company news about Hoe kies ik een geschikt GCE-High Voltage BMS voor een batterijsysteem van 100 kWh?

Voor de keuze van een geschikt GCE-high voltage-BMS voor een batterijsysteem van 100 kWh moet u op basis van de verstrekte informatie rekening houden met de volgende factoren:

 

Batterijconfiguratie: Bepaal het aantal batterijcellen of -modules in uw systeem.je moet de serieverbinding van je batterijen berekenen om binnen dit bereik te vallenAls u bijvoorbeeld 96 cellen heeft, kunt u ze configureren als 12S (8 cellen in serie) of 16S (16 cellen in serie).

 

De huidige capaciteit: beoordeelt u de huidige vereisten van uw batterijsysteem en kiest u, afhankelijk van de belasting en de energiebehoefte, de juiste huidige optie die door GCE Technology wordt aangeboden.De beschikbare opties zijn 50A, 125A, 160A, 250A, 400A en 500A. Selecteer een stroomcategorie die de maximale stroom kan verwerken die uw systeem naar verwachting comfortabel zal opnemen.

 

Spanningsbereik: overweeg het spanningsbereik van uw batterijsysteem. De GCE High Voltage BMS ondersteunt spanningen tussen 96V en 864V. Zorg ervoor dat de spanning van uw systeem binnen dit bereik valt.Bijvoorbeeld:, als uw batterijsysteem op 400 V werkt, is het compatibel met de GCE High Voltage BMS.

 

Veiligheidskenmerken: evalueren van de veiligheidskenmerken van de GCE BMS-oplossing, bevestigen dat deze een uitgebreide bescherming biedt tegen overlading, overlading, kortsluiting,en thermische gebeurtenissenZoek naar functies zoals celbalansering, temperatuurbewaking en foutdetectie-mechanismen om de veiligheid van uw batterij systeem te garanderen.

 

Communicatie en bewaking: overweeg de communicatie- en bewakingsmogelijkheden van de GCE BMS-oplossing.Controleer of het standaardprotocollen ondersteunt zoals CAN-bus of Modbus voor naadloze integratie met andere systeemcomponentenZoek naar real-time status updates, alarmen en de mogelijkheid om kritische parameters zoals spanning, stroom, temperatuur en laadstatus te controleren.

 

Toekomstige uitbreiding: beoordeel de schaalbaarheid van de GCE BMS-oplossing.

 

Op basis van uw specifieke vereisten raadpleegt u GCE Technology rechtstreeks om de configuratie, de huidige capaciteit en het spanningsbereik van uw batterijsysteem te bespreken.Zij kunnen deskundig advies geven en de meest geschikte GCE High Voltage BMS-module aanbevelen die aansluit bij uw behoeften voor het 100 kWh-batterijsysteem.

 

Bijvoorbeeld, op basis van Lifepo4 3.2V100Ah, 16S51.2V 100Ah modules, 10 modules in serie verbinding om één rack te maken, dan krijgen we 51.2kwh/rack, twee racks in parallelle verbinding om 102.4kwh systeem te maken.BMS-oplossing vereist hier:

1 set SBMS07 ((Stack bms met 7 ′′ display)

2 sets RBMS07-D23-125A512V

20 eenheden 16s BMU ((BMU02B-N16S08T48F)

20 sets 16s draadgordel.

 

Als de oplossing gebaseerd is op 3,2 V200Ah, zou deze kunnen zijn:

1 set RBMS07-D23-250A512V

10 eenheden 16s BMU ((BMU02B-N16S08T48F)

10 sets 16s draadgordel.

Natuurlijk zijn er een aantal andere mogelijke opties en in de praktijk is het voldoende om te kiezen op basis van de specifieke behoeften.

 

Wij zijn een professionele Battery Monitoring System (BMS) fabrikant om batterij beveiligingsbeheer oplossingen te bieden voor Data Centers, Energy Storage Power Stations, IDC's, Computer Rooms, Rail Transit,TelecombasestationsWe zijn gekwalificeerde leveranciers voor Vertiv, Schneider, Socomec, Eaton, etc.
Onze batterijbewakingsoplossingen kunnen de batterij 24 uur per dag monitoren om klanten te helpen het risico op batterijfalen te verminderen.