aboutus

Bedrijfsprofiel

De Groep van Hunan Co. van de controleenergietechnologie, Ltd (GCE) is een high-tech bedrijf die zich in het onderzoek en de ontwikkeling van de batterij perifeer materiaal van BMS en van het lithium specialiseren.

Hunan GCE Technology Co.,Ltd

het werken in de fabriek:

Hunan GCE Technology Co.,Ltd

 Het krachtige intelligente die beheersysteem van de lithiumbatterij door ons bedrijf wordt veroorzaakt keurt de internationale belangrijke technologie goed, die zeer de efficiency van het batterijbeheer verbetert en de levensduur van lithiumbatterij verlengt. De geavanceerde die BMS-controlestrategie vermijdt de moeilijkheden en de instabiliteit door de meeste concurrenten voor onze BMS onder ogen worden gezien.

Hunan GCE Technology Co.,Ltd

 

4S aan het lage voltagesoftware van 24s heeft BMS een brede waaier van gebruik, rijke productinterfaces, sterke scalability en secundaire ontwikkelingsverenigbaarheid; de jaren '30 aan 75s BMS neemt master-slave geïntegreerde ontwerp en relaisoplossing over om de vraag van de lithiumbatterij van veelvoudige koorden van kleine capaciteitsbatterijen te ontmoeten. Druk zeer de gebruikskosten van gebruikers; jaren '60-270s keurt master-slave architectuur goed op drie niveaus, die aan de reeksen en aan de parallelle vereisten van enige lithiumbatterijen met hoge capaciteit binnen 1000V kan voldoen.

 

Door de kerntechnologie van BMS te beheersen en op deze basis uit te vinden, heeft ons bedrijf een verscheidenheid van randapparatuur van de lithiumbatterij ontwikkeld om aan de behoeften van uitstekende kwaliteit van de markt te voldoen.

Geschiedenis

Team van GCE werd R&D gevestigd in 2012. Na 8 jaar van BMS met hoog voltage R&D, verkregen wij institutionele investering en vestigden GCE-bedrijf in 2020. De producten worden hoogst erkend door klanten.

 

Hunan GCE Technology Co.,Ltd

Hunan GCE Technology Co.,Ltd

Dienst

Hunan GCE Technology Co.,Ltd

GCE is bezig geweest met het onderzoek en de ontwikkeling van BMS met hoog voltage 10 jaar en rijke ervaring in de dienst van de naverkoopoplossing gehad. Het kan klanten helpen moeilijke problemen in de verrichting van het systeem van de lithiumbatterij, met inbegrip van fouten oplossen die niet door concurrenten kunnen worden opgelost. GCE verleent van de communicatie ook de diensten verbindingsontwikkeling tussen BMS en omschakelaar en UPS. Het verleent OEM/ODM de diensten voor vroegere TOP10-klanten, machtigt ook klanten plaatselijk aan markt en verleent de naverkoopdienst en bevoegde technische opleiding.

 

Ons Team

Hunan GCE Technology Co.,Ltd

GCE heeft 12 prima BMS-ontwikkelingsingenieurs, 10 op de markt brengende managers verantwoordelijk voor globale zaken en meer dan 50 frontlinie hogere technici.

Hunan GCE Technology Co.,Ltd

 

 

 

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Jeffrey
Tel. : 0086-17773109286
Fax : 86-731-86187065
Resterend aantal tekens(20/3000)